Vi har i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt samarbetat med Britten Anderson som på ett professionellt och lyhört sätt hjälpt oss med stylingen. Kreativitet och fingertoppskänsla i val av möbler, belysning och detaljer har borgat för uppskattade visningar med bra slutpriser som följd.
– Joar Sörman (Arkitekt)

 

Jag hade stor hjälp av Britten när min lägenhet i Stockholm skulle renoveras. Dels i hennes roll som kreativ inredare där hon hjälpte mig hitta en stil som jag trivdes med och dels i rollen som projektledare för renoveringen. När jag sedan beslöt mig för att sälja bostaden hjälpte hennes styling att sälja den till ett bra pris.
-Carl Elfgren
Halvarsson & Halvarsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: